Carola till O, Helga Natt.

Sedan genombrottet 1983 har hon sålt flera miljoner skivor. Hon har gjort allt från musikaler och egna turnéer till Melodifestivalen, Eurovision song contest, slagit folkparksrekord och sålt guld. Vi vågar påstå att hon är en av våra mest folkkära artister genom tiderna med fans i alla åldersgrupper.

Med hitlåtar som ”Främling”, ”Mickey”, ”Mitt i ett äventyr”, ”Fångad av en stormvind” och ”Evighet” är det med glädje som O, Helga Natt stolt kan presentera Carola Häggkvist som en av deltagarna i O, Helga Natt 2017.

– Nu är alla nödvändiga dokument signade och allt är klart. Vi är otroligt glada över att kunna presentera en riktig superstar inför årets O, Helga Natt. Tidigt kände vi att vi ville bjuda örebroarna och resten av TV-publiken på en riktigt stor och folkkär artist. För oss, står Carola högst upp på den listan, säger säger Emil Fransson, projektledare för O, Helga Natt.

Artisten och låtskrivaren Carola Häggkvist behöver ingen närmare presentation. Hon är Carola med hela svenska folket. Under alla år som artist har Carola turnerat flitigt, deltagit i de flesta stora TV-program som till exempel “Allsång på Skansen” och “Så mycket bättre”.

– Jag är övertygad om att Carola kommer att sprida både glädje och julstämning när vi ses och sjunger på Stortorget i Örebro den 10 december klockan 17.00, avslutar Emil Fransson, projektledare för O, Helga Natt.

Sveriges största julallsångskonsert O, Helga Natt har arrangerats på Stortorget i Örebro den andra advent sedan 2001 och är numera en nationell angelägenhet med toppartister, cirka 30 000 åskådare och TV-sändning på julafton.

13 november, 2017|