Disco Deluxe med Alcazar

När O, Helga Natt presenterar ytterligare ett artistsläpp, så gör vi det med glitter, glamour och discofeeling! Popgruppen, som är en trio, är en av de mest framgångsrika musikgrupperna i svensk historia inom sin genre. De bildades 1998 och har sedan starten bjudit svenskarna på ett antal album.

Årets O, Helga Natt kommer att kryddas med en härlig discofeeling i form av popgruppen Alcazar. 2003 deltog Alcazar i Melodifestivalen för första gången med låten “Not a Sinner, Nor a Saint”, som slutade 3:a i finalen i Globen. Låten slog stort på listorna i Sverige och sålde guld. Resten är som man brukar säga – historia.

– Bara det att de är Sveriges bästa discopopgrupp, gör att man vill plocka på sig dansskorna redan nu. Vi är övertygade om att Alcazar kommer att bidra med sin härliga discofeeling och förhoppningsvis inspirera oss alla att fira jul med lite mer discofeeling, säger Emil Fransson, projektledare för O, Helga Natt.

I december 2016 avslutade Alcazar två års succé med hyllade showen ”Disco Defenders”. Showen hade premiär på Rondo i Göteborg våren 2015 och fick ett lysande mottagande från både publik och press.

– För oss som jobbar med O, Helga Natt var Alcazar ett självklart val. De passar in i produktionen, är folkkära och levererar bra budskap, avslutar Emil Fransson, projektledare för O, Helga Natt.

Sveriges största julallsångskonsert O, Helga Natt har arrangerats på Stortorget i Örebro den andra advent sedan 2001 och är numera en nationell angelägenhet med toppartister, cirka

30 000 åskådare och TV-sändning på julafton.
Vi ses 10 december klockan 17.00 på Stortorget i Örebro!

15 november, 2017|