O, Helga Natt bjuder på mer!

I år bjuder O, Helga Natt på ett artistuppbåd som är både större och bredare än tidigare. Jon Henrik Fjällgren, Elisa Lindström, Martin Stenmarck, Ann-Louise Hanson och Sofia Källgren står på scenen tillsammans med unga stjärntenoren Joel Annmo, programledaren Gry Forssell och två lokalartister. I den här artistuppsättningen finns något som lockar alla.

Jon Henrik Fjällgren är renskötaren från Mittådalen som jojkade sig till vinst i Talang 2014 och fortsatte med att göra succé i Melodifestivalen med ”Jag är fri”. Han har berört hela Sverige med sin jojk.

Dansbandssångerskan Elisa Lindström har vunnit Dansbandskampen, Let´s Dance och Körslaget, tagit hem Grammisar och Guldklavar och haft framgång som programledare för Tack för dansen i TV4.

Martin Stenmarck är örebroaren som under december turnerar med Stjärnklart och även kommer och sprider stjärnglans över O, Helga Natt. Ann-Louise Hanson trivs med stor kör och orkester. Efter O, Helga Natt gör hon sig redo för att i februari ge sig ut på turné med Lill-Babs och Siw Malmkvist.

Sofia Källgren var en av huvudartisterna när O, Helga Natt hade premiär 2001. Nu är hon tillbaka i Örebro och samtidigt släpper hon en ny julskiva med ”en mognare och mer skönsjungande Källgren”.

Joel Annmo är en doldis för de flesta, men i operavärlden är han känd och firad. Han ska framföra självaste O, Helga Natt, som han menar är den mest klassiska sången för operasångare.

På scenen finns förstås även P4 Örebros lokalartist Amanda Ekberg, som överlägset vann årets tävling. Även Linus Andersson, som vann 2015, men inte fick framföra sin låt, kommer att få chansen att göra det nu.

15 november, 2016|