Elektricitet och mässor

El eller elektricitet som det egentligen heter, är en innovativ uppfinning som ändrade livet totalt för oss människor. Idag kan vi inte leva utan vår elektricitet, då det är något människan använder sig av till nästan allt. Utan el skulle vi inte kunna ha värme, laga mat, använda lampor och annan elektronik.

Varje år arrangeras en mässa i Stockholm inom just elinstallation, Elmässan.

Elmässan är idag nordens största mässa inom elinstallation, belysning och fiber. Hit kommer både utställare (olika leverantörer) och besökare. Genom att besöka elmässan kan man få en bättre uppfattning av vilket bolag man ska välja och vilka valmöjligheter som finns. Men man kan ju välja elbolag även på andra sätt än att besöka en mässa, man kan till exempel använda sig av jämförelsetjänster.

Ju mer framåt teknologin går, ju med användning har vi av el. Det kan leda till att man få högre kostnader än väntat. Därför är det bra att man idag kan jämföra olika elbolag, för att kunna välja det alternativ som passar en bäst. Detta hjälper även med att komma ner i kostnader.

Det kan vara jobbig, tråkigt och tidskrävande att sitta och jämföra alla olika elbolag själv. I Sverige har vi idag 100 olika elhandelsbolag och att hinna gå igenom alla dessa, kan ta ganska mycket tid.

Man kan enkelt jämföra elbolag på https://www.zmarta.se/, för att slippa allt krångel. Det är enkelt, snabbt och smidigt att jämföra på det här sättet. Genom att använda sig av en jämförelsetjänst, kan man se vilka alternativ och bolag som finns i området som man bor på. Och man kan dessutom jämföra priser och se vilket bolag som är mest gynnsamt att använda sig av. Det tar endast några få minuter och man kan spara i genomsnitt cirka 1800 kronor per år. Dessutom är det ett kostnadsfritt byte, när man väljer elbolag på det här sättet.

Stockholms Elmässa

[Elmässan i Stockholm:https://www.elmassanstockholm.se/sv/ ]har blivit den årliga mötesplasten och samlingspunkten för alla i elbranschen. Sedan 2004 har mässan arrangerats och för varje år som går har mässan blivit större. Elmässan i Stockholm 2020 kommer att hållas i Kistamässan under oktober månad och kommer att pågå under två dagar. Och precis som åren innan kommer det vara produkter och nyheter i fokus, det kommer även att bjudas på en del föreläsningar och seminarier.

Mässan är en viktigt för både utvecklingen och förändringen av elektricitet och elbranschen.

Elmässan är stor och väletablerad, dessutom har mässan även ett område för just belysning. Här kan man upptäcka tusentals nya produkter, teknik och innovationer, för företagare kan man även passa på att knyta nya kontakter på mässan.

Och precis som de flesta mässor bjuds det även på seminarier där det diskuteras allt från nyheter till trender och workshops. Seminarierna hålls ofta av kända företag och branschprofiler.

Varesig man är i branschen eller inte så är alla välkomna på denna mässa för att få en inblick i alla nyheter som kommer. Mässan passar för både dig som är i branschen och för dig som konsument som vill lära sig mer om el, belysning och kunna lära sig mer om de olika leverantörerna.