Mässor värda en omväg

Hur många mässor som äger rum på alla Sveriges mässanläggningar varje år är svårt att svara på men det finns några mässor som är lite mer populära än en del andra. Nedan finner ni några av dem, utan inbördes ordning.

Stora Villamässan

Malmömässan arrangerar i mars 2023 Stora Villamässan vilken äger rum samtidigt som Vår Trädgård. Tillsammans lockar dessa två mässor tusentals besökare som vill hitta inspiration för villan, hemmet och trädgården. Det finns fler mässor med fokus på hus, hem och trädgård, till exempel Hem och Villamässan på Stockholmsmässan, och gemensamt för alla dessa mässor är att besökaren lätt hittar sin nya leverantör – eller får chansen att träffa en uppskattad leverantör hen redan anlitar. En sådan är freska.se som alltsedan starten kan stoltsera med många nöjda kunder. Freska erbjuder det mesta inom hemstädning och kan för den som precis renoverat klart vara till ovärderlig hjälp!

Formex

Formex på Stockholmsmässan är Nordens viktigaste träffpunkt för inredningsdesign och samlar såväl köpare som säljare och allt däremellan från både Sverige och utlandet. Trender, kunskap och inspiration i en härlig mix och ingen lämnas oberörd.

GastroNord

GastroNord på Stockholmsmässan är en av Nordens viktigaste mötesplatser för folk verksamma inom HoReCa-branschen (hotell, restaurang, café). Här möts nationella och internationella importörer, grossister, agenter, producenter, inköpare, tillverkare med flera – och media såklart. GastroNord bjuder sina besökare att ta del av trender, utställningar och föredrag samt att bli inspirerade av kollegor från hela världen.

Nordbygg

Nordbygg på Stockholmsmässan är Nordens ledande mässa för aktörer inom bygg- och fastighetsbranschen. Hit lockas besökare från såväl Sverige som närliggande länder för att besöka några av de 900 utställarna. Här kan man ta del av diskussioner kring byggnadsvillkor och stadsplanering, inspireras av nya produkter och tjänster, träffa branschkollegor och låta sig underhållas. Byggbranschen förändras ständigt och Nordbygg är en bra plats att uppdatera sig, lära av kollegor och göra affärer.

Bröllopsmässan

Det finns fler bröllopsmässor än den på Stockholmsmässan men just denna räknas till den absolut största och mest omfattande i landet. Hit lockas varje år omkring 200 utställare och fler än 12 000 besökare! Oavsett vad du söker och vilken budget du har kommer du att hitta en leverantör som passar dig och din blivande. I tillägg kommer du att få så mycket inspiration att du kanske helt ändrar kurs inför den stora dagen! Överraskningar, shower och tävlingar är bara något av det som står på agendan.